Saint-Gobain Sekurit

01.09.2019
Новости

Автомобільне скло Saint-Gobain-продукція вищого класу!

Компанія Saint-Gobain Sekurit є одним з найстаріших виробників автомобільних, будівельних та інших стекол в Європі. Саме цій компанії автомобілісти зобов'язані винаходу загартованого скла, званого у нас сталінітом, і ламінованого скла, іменованого триплексом.

Sekurit Saint-Gobain поряд з такими виробниками, як Pilkington (Великобританія) і AGC Automotive (Японія), входить в число преміум-компаній – світових лідерів у сфері виробництва і проектування автомобільного скла. Моделями від торгової марки Sekurit Saint-Gobain оснащують свої автомобілі найзнаменитіші автовиробники: AUDI, BMW, Chrysler, Chevrolet, Citroen, Daewoo, Daihatsu, FIAT, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Landrover, MINI, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, NISSAN, Opel, Peugeot, Renault, Smart, SEAT, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, VOLVO, VW та інші

Виробник спеціалізується на розробці і виробництві високоякісного автоскла, відомого у всьому світі під маркою SAINT-GOBAIN Sekurit. До Вашого відома, кожен другий європейський автомобіль сходить з конвеєра зі склом SAINT-GOBAIN Sekurit. У цьому легко переконатися самому, підійшовши до автомобілів європейського виробництва. Промислові та комерційні представництва цієї компанії в 22 країнах світу, дозволяють віднести її до найбільшого виробника в Європі і одного з найбільших у світі. Асортимент продукції включає в себе лобове, задне, бічне скло як прозорі, так і тоновані з безліччю різних опцій, таких як сонцезахисна смуга, обігрів, антена, кріплення для дзеркала, датчик дощу і інше, на автомобілях європейського, японського, корейського і американського виробництва.

Бездоганна якість і широкий асортимент-основні показники, що характеризують діяльність компанії. Над розробкою нових технологій, створенням перспективних і корисних для споживача модифікацій автоскла невпинно працюють талановиті фахівці. Особлива увага приділяється параметрам безпеки: ударостійкості, стійкості до поширення тріщин. Випробування всіх зразків проходить на спеціально обладнаних полігонах.

Нам довіряють

Найкращі Ціни!
Найкращі Ціни!
Ми пропонуємо найкращих виробників
Найкращий Асортимент!
Найкращий Асортимент!
Широкий асортимент якісної продукції
Найкраща Якість!
Найкраща Якість!
Продукція виготовлена за найвищим стандартам
Найкращий Сервіс!
Найкращий Сервіс!
Професійні послуги онлайн і по телефону