Максимальна комплектація!

31.08.2019
Новости

Скло  поставляється в повній комплектації, як і відповідне їм оригінальне скло.

Вітрове скло на автомобіль будь-якої марки і моделі має різні опції:


     Молдинг – кріпильний елемент між склом і кузовом. Він знижує рівень шуму і не пропускає воду в автомобіль. Крім молдинга в якості кріпильних елементів на склі можуть перебувати фіксатори і кліпси.

     Тримач дзеркала – це кріплення для центрального дзеркала заднього виду.

     Датчик дощу – це система, яка виявляє в автоматичному режимі дощ, коли він потрапляє на вітрове скло, запускає роботу склоочисників. Чим інтенсивніше дощ, тим вище швидкість роботи склоочисників.

     Датчик світла – включає автоматично фари автомобіля при поганому освітленні, наприклад при проїзді через тунель. Коли автомобіль виїхав з тунелю, світло автоматично вимикається.

     Датчик запотівання або датчик «туману» – визначає ступінь вологості і температуру на внутрішній поверхні скла і, щоб скло не пітніло, спочатку автоматично включає обдув лобового скла, а якщо цього недостатньо, то включає кондиціонер.

      Функція підігріву лобового скла дозволяє позбутися від запотівання скла всередині салону автомобіля, а також в короткий термін розтопити лід і сніг на склі. 

     Антена являє собою вбудовані в лобове скло тонкі провідники, які здатні приймати сигнал. За рахунок хорошої акустики і електромагнітної чутливості антена добре ловить сигнали TV, GPS, радіо, мобільних телефонів.

     Камери нічного бачення, руху по смузі, камера адаптивного світла, розпізнавання дорожніх знаків) полегшують процес водіння в складних умовах на дорозі. Камери на лобовому склі сумісні або є частиною технології ADAS – сучасних систем допомоги водієві. При заміні скла з камерою потрібно калібрування камери відповідно до керівництва по експлуатації від виробника.

      Head Up Display – проекційний дисплей, що відображає всі потрібні водієві дані на лобовому склі машини.

Нам довіряють

Найкращі Ціни!
Найкращі Ціни!
Ми пропонуємо найкращих виробників
Найкращий Асортимент!
Найкращий Асортимент!
Широкий асортимент якісної продукції
Найкраща Якість!
Найкраща Якість!
Продукція виготовлена за найвищим стандартам
Найкращий Сервіс!
Найкращий Сервіс!
Професійні послуги онлайн і по телефону