FUYAO GLASS

01.09.2019
Новости


Автоскло Fuyao – Краще скло за критерієм ціна-якість!

Промислова корпорація " Fuyao Glass Industry Group Co., Ltd " була заснована в місті Фучжоу, Китай, в 1987 році. Сьогодні вона розташована на 5-ій позиції в світовому рейтингу виробників автоскла, технічного і плоского скла (флоат). Виробничі бази компанії розташовані в Китаї, США, Росії та інших країнах. Є філії в Японії, Південній Кореї, Австралії, Німеччині.

Fuyao Glass здійснює свою діяльність в двох основних напрямках. Виробництво та постачання на первинний ринок (OEM). У цьому напрямі корпорація активно співпрацює з такими автозаводами, як GM, Audi, Volkswagen, Mitsubishi, Honda, Toyota, Mazda, Isuzu, Citroen, Hyundai, Ford. Крім того, експортує в Південну Корею автоскло для Hyundai, в Японію для Mitsubishi і т. д. а також продаж автоскла на вторинному ринку (ARG).

Заводи компанії освоїли види такої технологічної продукції, як загартоване гнуте скло і Автоскло з підігрівом. Скляні комплекти FAG мають таку високу якість, що за багатьма характеристиками перевершують аналоги компаній Splintex і Guardian. В асортимент продукції компанії FYG входить також і броньоване Автоскло. Скло для автомобілів легко транспортувати, вони прості в установці, ідеально прилягають до корпусу автомобіля. Завдяки їх використанню водій і пасажири надійно захищені від шуму, вітру і пилу. Підвищена безпека безпосередньо пов'язана з високою стійкістю автомобільного скла до ударів.

У Нас широко представлене скло Fuyao на різні марки і моделі автомобілів. Цей бренд міцно закріпився на українському ринку і зайняв міцні позиції в якості і доступній ціні на свою продукцію. Телефонуйте і замовляйте на сайті скла Fuyao. Так само ви зможете замовити установку нового скла марки Fuyao Glass в нашому автосервісі.


Нам довіряють

Найкращі Ціни!
Найкращі Ціни!
Ми пропонуємо найкращих виробників
Найкращий Асортимент!
Найкращий Асортимент!
Широкий асортимент якісної продукції
Найкраща Якість!
Найкраща Якість!
Продукція виготовлена за найвищим стандартам
Найкращий Сервіс!
Найкращий Сервіс!
Професійні послуги онлайн і по телефону