AGC Automotive

01.09.2019
Новости


AGC Automotive (Asani Glass Company) - знаменита корпорація і безумовний світовий лідер у сфері виробництва і постачання автоскла. Бренд був заснований в 1907 році в Японії. На сьогоднішній день AGC Automotive є міжнародним концерном, в активах якого 130 підприємств і 300 дочірніх фірм, що працюють в 20 країнах. Керуючий офіс бренду знаходиться в Токіо.

Корпорація виробляє величезну номенклатуру автопромышленной продукції, що реалізується під торговими марками AGC Automotive, Lamisafe, Temperlite, Splintex, Asahi, AP Tech, Asahimas. Продукція кожної з марок відрізняється високою якістю, відповідним японським стандартам.

Частка корпорації, займана на світовому ринку – 30%! Іншими словами, кожна третя машина на планеті, випущена з конвеєра, оснащується автосклом AGC Automotive. Цими стеклами комплектуються автомобілі AUDI, BMW, Chrysler, Chevrolet, Citroen, Daewoo, Daihatsu, FIAT, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Landrover, MINI, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, NISSAN, Opel, Peugeot, Renault, Smart, SEAT, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, VOLVO, VW та інші.

AGC Automotive Europe поставляє продукцію на два ринки: OEM – Ринок оригінального обладнання (поставки автоскла на конвеєри автозаводів) і ARG – ринок автомобільних стекол на заміну (поставки на ринок запасних частин).

Асортимент стекол AGC Automotive


   Лобові, задні, бічні, панорамні дахи.

   Атермальні.

   З підігрівом.

   З датчиками світла.

   Зі смугою захисту від сонця.

   З поліпшеними акустичними властивостями.

   З шовкографією.

   З вбудованими антенами.


Скло AGC Automotive виробляються за двома технологіями: загартовування і триплекс. У першому варіанті сировина піддається класичній термообробці. У результаті виходить автоскло з винятковими характеристиками міцності і безпеки при розбиванні. При сильних ударах воно формує маленькі тупі осколки, повністю безпечні для пасажирів і водія. Автоскло триплекс  це багатошарові продукти з високою стійкістю до зовнішніх явищ і перепадів температур. Головне завдання таких виробів – захист людей і салону від осколків при пошкодженні скла (осколки залишаються на плівці, не розлітаючись).

AGC Automotive випускають продукцію преміум-якості з величезною кількістю додаткових опцій, яка відповідає високим стандартам виробництва оригінальної продукції AGC для нових автомобілів. Чудова якість підтримується завдяки політиці безперервного тестування AGC Automotive.

Нам довіряють

Найкращі Ціни!
Найкращі Ціни!
Ми пропонуємо найкращих виробників
Найкращий Асортимент!
Найкращий Асортимент!
Широкий асортимент якісної продукції
Найкраща Якість!
Найкраща Якість!
Продукція виготовлена за найвищим стандартам
Найкращий Сервіс!
Найкращий Сервіс!
Професійні послуги онлайн і по телефону